Alla olevista painikkeista voit valita lomakkeen:

Tilaa asiakirjojaVikailmoitusMuuttoilmoitusKorjaustyöilmoitus

  Tilaa asiakirjoja

  Nimi *

  Puhelin *

  Sähköposti

  Katuosoite

  Postinumero ja paikkakunta

  Haluan tilata seuraavat asiakirjat *

  Dokumenttien tilaaja

  Tilaajan, joka ei ole huoneiston omistaja (esim. välittäjä), tulee toimittaa tilausoikeuden osoittavat dokumentit sähköpostilla toimisto@ilp.fi

   Vikailmoitus

   Nimi *

   Puhelin *

   Sähköposti

   Katuosoite *

   Postinumero ja paikkakunta

   Lisätietoa viasta *

    Muuttoilmoitus

    Muuttopäivä *

    Vanha osoite, postinumero ja paikkakunta (muista myös asunnon nro.) *

    Uusi osoite, postinumero ja paikkakunta (muista myös asunnon nro.) *

    Nimi *

    Sotu *

    Puhelin *

    Sähköposti

    Lisätietoa:
    Lisää mukana muuttavat muut asukkaat ja syntymäajat (pp.kk.vvvv)

     ASUNTO-OSAKEYHTIÖLAIN MUKAINEN ILMOITUS HUONEISTOISSA TEHTÄVISTÄ KUNNOSSAPITO- TAI MUUTOSTÖISTÄ

     Asbestilain (684/2015) mukaisesti ennen lisätutkimus- tai purkutöihin ryhtymistä tulee tehdä asbestikartoitus ennen toimenpiteisiin ryhtymistä.
     Asbestikartoitus on tehty *
     kylläei
     Pvm

     Kaasulieden vaihtoa sähkölieteen ei sallita, hallituksen päätöksellä. Kiinteistössä alkuperäiset sähkönousut.
     Ennen aloitusta, muistathan tiedottaa porrashuoneessa ja siivota sen, mikäli aiheutat pölyä/likaa.
     Muistathan vain kotitalousjätettä roska-astioihin. Remonttiin ryhtyneellä on aina valvontavastuu.

     Kohteen osoite *

     Huoneistossa tehtävistä kunnossapito- ja muutostöistä on esitetty toimenpiteet liitteenä olevassa luettelossa tai erillisessä korjaussuunnitelmassa.

     Työt tehdään hyvää rakennustapaa noudattaen siten, että niistä koituu mahdollisimman vähän haittaa talossa asuville ja kiinteistölle.

     Märkätila-asennuksista suositellaan pidettäväksi vesieristyspöytäkirjaa.
     Urakoitsija esittää sertifikaatin vesieristystöistä. Vedeneristystarkastuksesta sovitaan taloyhtiön valvojan kanssa, joka tarkastaa ja dokumentoi tehdyn työn.
     Muutostyökohteissa, joissa puretaan vanhoja rakenteita ja pintoja uuden tieltä, on tehtävä ennen töihin ryhtymistä asbestikartoitus.
     Töiden aloitus voi alkaa heti kun taloyhtiön kirjallinen lupa on saatu.

     Työn arvioitu kestoaika *
     viikkoa

     Töiden päätoteuttaja *

     Töiden päätoteuttajan puhelinnumero *

     Töiden päätoteuttajan Y-tunnus *

     Vesieristystystyön toteuttaja *

     Vesieristystystyön toteuttajan puhelinnumero *

     Vesieristystystyön toteuttajan märkätila-asentajasertifikaatin numero *

     LVI-urakoitsijana toimii *

     LVI-urakoitsijan puhelinnumero *

     LVI-urakoitsijan Y-tunnus *

     Sähköurakoitsijana toimii *

     Sähköurakoitsijan puhelinnumero *

     Sähköurakoitsijan Y-tunnus *

     Osakkaan valvojana toimii *

     Osakkaan valvojan puhelinnumero *

     Muut urakoitsijat yhteystietoineen *

     Huoneiston omistajan nimi *

     Huoneiston omistajan puhelinnumero *

     Huoneiston omistajan sähköpostiosoite

     Huoneiston omistajan katuosoite

     Huoneiston omistajan postinumero ja paikkakunta

     TEHTÄVÄT TYÖT ERI KOHTEISSA

     Keittiö

     Uusitaan keittiökalusteetAsennetaan astianpesukone uutena asennuksena ja sen alle asennetaan vuotokaukaloAsennetaan kierrättävä liesituuletin aktiivihiilisuodattimellaUusitaan hana tyyppihyväksyttyä mallia Oras, joiden huoltovastuu on taloyhtiöllä. Jos osakas asentaa muun tyyppisen vesijohtokalusteen ( =hanan ), niin huoltovastuu jää osakkaalle. Myös niiden äänitasoluokan tulee olla 1.Asennetaan vanha hana uudelleen (huomioidaan, etteivät tiivisteet kuivu)Uusitaan sähköasennuksia (laaditaan mittauspöytäkirja)Vesikalusteet säilyvät nykyisillä paikoillaanMuutetaan vesikalusteiden paikkoja (asentajan pätevyys, keittiösuunnitelma)Seinien maalaus/tasoite/pinnoitustyöLaatoitetaan tai uusitaan laatoitusta työtasojen taustat/sivuseinät (vesieristys pesualtaan kalusteen alle ja taakse sekä laatoituksien alle.)Uusitaan lattiapinnoite nykyistä vastaavalla tuotteella (huomioidaan SRMK C1 ääneneristyksestä annetut määräykset ja ohjeet sekä alapuolisten tilojen käyttötarkoitus noudatetaan valmistajan asennusohjeita)Muutetaan lattian nykyinen materiaali (huomioidaan SRMK C1 ääneneristyksestä annetut määräykset ja ohjeet sekä alapuolisten tilojen käyttötarkoitus noudatetaan valmistajan asennusohjeita)Katon maalaus, pinnoite, tasoitetyöPaneloidaan tai levytetään katto

     Uuden lattiapinnoitteen materiaali
     Uuden lattian materiaali

     Muuta huomioitavaa:

     Sähköasennuksissa on huomioitava sähköturvallisuusvaatimukset.

     Uusittaessa jääkaappi, pakastinkaappi tai kylmäkaappi niin niiden alle on asennettava vuotokaukalo.

     Kylpyhuone

     Uusitaan vesikalusteita tyyppihyväksyttyä mallia Oras, joiden huoltovastuu on taloyhtiöllä. Jos osakas asentaa muun tyyppisen vesijohtokalusteen ( =hanan ), niin huoltovastuu jää osakkaalle. Myös niiden äänitasoluokan tulee olla 1.Muutetaan vesikalusteiden paikkoja tai viemäreiden sijaintia (lattian paikkaus/uusiminen, vesieristys, toimitettava suunnitelma)Viemäri nykyisellä paikalla (ei tehdä muutoksia lattian kantaviin rakenteisiin)Asennetaan pistorasiallinen peilikaappi, pistorasioita tai valaisimia (mittauspöytäkirja, huomioidaan turvaetäisyydet 1,25 m sähköturvallisuusmääräysten mukaan, valaisimien IP-luokitus kostean tilan luokkaa)Asennetaan uutena asennuksena pyykinpesukone, kuivausrumpu tai kuivauskaappi. Huom. asennus vain kylpyhuoneeseenAsennetaan vanha hana uudelleen (huomioidaan, etteivät tiivisteet kuivu)Asennetaan sähkö-, käyttö- tai lämpöjohtovesikiertoinen patteri (tyyppihyväksytty malli)Poistetaan kylpyammeLattiakaivo tulee säilyttää ennallaan joiden korotusrenkaaseen voidaan liittää mahdollinen kuivakaivo, pyykinpesukoneen ja lavuaarin poistoputki, joista toimitetaan suunnitelmaLaatoitetaan märkätilan seinät (vesieristys, tyyppihyväksytty vesieristysjärjestelmä, sertifioitu asennustyö, laaditaan tarkastuspöytäkirja ja suoritetaan dokumentointi huomioidaan Sisä- RYL 2000, 63 vedeneristys, 64 saumaus, RT 84-10558 asunnon kosteiden tilojen rakenteet)Laatoitetaan märkätilan lattia (vesieristys, tyyppihyväksytty vesieristysjärjestelmä, sertifioitu asennustyö, laaditaan tarkastuspöytäkirja ja suoritetaan dokumentointi, huomioidaan Sisä- RYL 2000, 63 vedeneristys, 64 saumaus, RT 84-10558 asunnon kosteiden tilojen rakenteet)Katon maalaus, pinnoite, tasoitetyöPaneloidaan tai levytetään katto (huomioidaan alakaton yläpuolen tuuletus)

     Muuta huomioitavaa:

     Asuinhuoneet, olohuone, makuuhuoneet, vaatehuone

     Seinien maalaus/tasoite/pinnoitustyö/tapetointiUusitaan lattiapinnoite nykyistä vastaavalla tuotteella (huomioidaan SRMK C1 ääneneristyksestä annetut määräykset ja ohjeet sekä alapuolisten tilojen käyttötarkoitus, noudatetaan valmistajan asennusohjeita)Muutetaan lattian nykyinen materiaali (huomioidaan SRMK C1 ääneneristyksestä annetut määräykset ja ohjeet sekä alapuolisten tilojen käyttötarkoitus, noudatetaan valmistajan asennusohjeita)Katon maalaus, pinnoite, tasoitetyöPaneloidaan tai levytetään kattoPuretaan tai rakennetaan kevyitä väliseiniä (jätteiden/rakennusmateriaalien kuljetus, siivous)

     Lattian uusi materiaali:
     Uusi parketti (askeläänieristys)Uusi muovimatto tai –laatta (askeläänieristys)Uusi keraaminen laatta, luonnonkivi (askeläänieristys)

     Muuta huomioitavaa:

     Huoneiston muut muutostyöt

     Uusitaan sähkö- ja heikkovirtatekniikkaa (mittauspöytäkirja)Uusitaan tulo- ja poistoilmaventtiilejä huoneiston sisällä (tyyppihyväksytty malli, huolto-ohjeet)Asennetaan turvalukitus (avaimien luovutus isännöitsijän toimistoon)Asennetaan parvekelasitMaalataan parvekkeen/terassin sisäpintoja (värit taloyhtiön ohjeen mukaan)

     Muuta huomioitavaa: